LES TOMATES FARCIES
Composition :
TOMATES À FARCIR, SAUCISSE DE PORC ET BŒUF HACHÉ, ŒUF BIO, ÉCHALOTES, PERSIL, PULPE DE TOMATES, BEURRE, GOUSSE D’AIL, MOITIÉ HUILE DE TOURNESOL ET D'OLIVE, FLEUR DE SEL, PERSIL PLAT, THYM - POIVRE NOIR CONCASSÉ, TOMATES CERISE - BEURRE DE BARATTE
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LA RECETTE
2 TOMATES - 200G DE VIANDE HACHÉE DE BŒUF - 250G DE CHAIR À SAUCISSE - 1 À 2 OIGONS ROUGES SELON LA GROSSEUR - 2 GOUSSES D’AIL - 6 TOMATES CERISE - FLEUR DE SEL - POIVRE CONCASSÉ - PERSIL PLAT ÉMINCÉ - 2/3 BRINS DE THYM - BEURRE DE BARATTE
ÉTAPE 1 - ÉPLUCHER ET HACHER LES OIGNONS. ÉPLUCHER ET HACHER LES GOUSSES D'AIL.
ÉTAPE 2 - METTRE LA MOITIÉ DES OIGNONS DANS LE MÉLANGE DE LA VIANDE HACHÉE ET LA CHAIR À SAUCISSE. AJOUTER L'AIL, LA FLEUR SEL, LE POIVRE CONCASSÉ ET UN PEU DE PERSIL.
ÉTAPE 3 - COUPER LE HAUT DES TOMATES ET LES ÉVIDER. POIVRER ET SALER L'INTERIEUR. METTRE LA FARCE ET QUELQUES GRAINS DE RIZ À L'INTERIEUR DES TOMATES ET REMETTRE LES CHAPEAUX.
ÉTAPE 4 – FAIRE UNE SAUCE EN METTANT LE RESTE DES OIGNONS ET DE LA FARCE DANS UN PLAT AVEC DES TOMATES CERISE. LE TOUT ARROSÉ D’HUILE D’OLIVE. SALER - POIVRER
ÉTAPE 5 - METTRE LES TOMATES FARCIES DANS LE PLAT. PARSEMEZ D'UN PEU DE THYM ET METTRE UNE NOISETTE DE BEURRE SUR CHAQUE TOMATE. FAIRE CUIRE AU FOUR CHAUD A 180°C (THERMOSTAT 6) PENDANT 1 HEURE ENVIRON.
BIEN SURVEILLER LA CUISSON
ÉTAPE 6 - SERVIR AVEC DU RIZ MÉLANGÉ AVEC LA SAUCE
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TOUS NOS PLATS SONT RÉALISÉS AVEC DES PRODUITS FRAIS ET DE QUALITÉ.
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AUCUN CONSERVATEUR, COLORANT ET ADDITIF DANS NOS PLATS.
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THE ENTREES
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STUFFED TOMATOES
Composition:
THE 2 STUFFED TOMATOES
COMPOSITION:
TOMATOES FOR STUFFING, PORK AND GROUND BEEF SAUSAGE, ORGANIC EGG, SHALLOTS, PARSLEY, TOMATO PULP, BUTTER, GARLIC CLOVE, HALF SUNFLOWER AND OLIVE OIL, FLOWER OF SALT, FLAT PARSLEY, THYME - CRUSHED BLACK PEPPER, CHERRY TOMATOES - CHURN BUTTER
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RECIPE
2 TOMATOES - 200G GROUND BEEF - 250G SAUSAGE MEAT - 1 TO 2 RED ONIONS DEPENDING ON THE SIZE - 2 CLOVES OF GARLIC - 6 CHERRY TOMATOES - FLOWER OF SALT - CRUSHED PEPPER - CHANCED FLAT PARSLEY - 2/3 SPRANTS THYME - CHURN BUTTER
STEP 1 – PEEL AND CHOP THE ONIONS. PEEL AND CHOPPED THE GARLIC CLOVES.
STEP 2 - PUT HALF OF THE ONIONS INTO THE MIXTURE OF GROUND MEAT AND SAUSAGE MEAT. ADD THE GARLIC, FLOWER SALT, CRUSHED PEPPER AND A LITTLE PARSLEY.
STEP 3 - CUT THE TOP OF THE TOMATOES AND CORE THEM. PEPPER AND SALT THE INSIDE. PUT THE STUFFING AND A FEW GRAINS OF RICE INSIDE THE TOMATOES AND PUT THE CAPS BACK.
STEP 4 – MAKE A SAUCE BY PUTTING THE REST OF THE ONIONS AND STUFFING IN A DISH WITH CHERRY TOMATOES. ALL DRIED WITH OLIVE OIL. SALT - PEPPER
STEP 5 - PUT THE STUFFED TOMATOES IN THE DISH. SPRINKLE WITH A LITTLE THYME AND PUT A DAB OF BUTTER ON EACH TOMATO. COOK IN A HOT OVEN AT 180°C (THERMOSTAT 6) FOR APPROXIMATELY 1 HOUR.
MONITOR COOKING CAREFULLY
STEP 6 - SERVE WITH RICE MIXED WITH SAUCE
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SUGGESTION TO ACCOMPANY STUFFED TOMATOES: BASMATI RICE